Για τον καυγά της με τον Γιώργο Βαρεμένο στον αέρα του ΣΚΑΪ, μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή

Για τον καυγά της με τον Γιώργο Βαρεμένο στον αέρα του ΣΚΑΪ, μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή. «Ήταν μία επίθεση από τον κ. Βαρεμένο, είναι μία κίνηση απρέπειας σε μία γυναίκα βουλευτή, σε μία συνάδελφο» λέει αρχικά η βουλευτής, μιλώντας στο Πρωινό.

«Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μία πολιτική κριτική και είπα ότι “ορθά κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από δύο κυρίες, την κυρία Τσαπανίδου και την κυρία Σβίγγου είχαν τη διάθεση να πάνε στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μία παράσταση» συνέχισε.

«Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα» εξομολογείται η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν είναι αυτές συμπεριφορές να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεχτή αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα» κατέληξε η Άννα Καραμανλή».

Πηγή: pagenews.gr