Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διαφωνία τους για την κάθοδο στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη εξαπέλυσε από τη δημοτική αγορά του Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διαφωνία τους για την κάθοδο στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη εξαπέλυσε από τη δημοτική αγορά του Πειραιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Ν. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τη δημοτική αγορά στον Πειραιά, απ’ όπου αναφέρθηκε στο «κόμμα Κασιδιάρη» και επέκρινε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «ακόμη και στο κορυφαίο ζήτημα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, αντί να ομονοήσουν για το πώς θα εμποδίσουμε την εγκληματική οργάνωση του νεοναζισμού, που υπονομεύει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, δεν μπόρεσαν να βρουν μια κοινή λύση».

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι «επί τρία χρόνια επέτρεπε στα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και ήρθε στο παρά πέντε να νομοθετήσει», αλλά και στον κ. Τσίπρα, ο οποίος «δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει τον νόμο που εμποδίζει τη συμμετοχή των ακροδεξιών φονιάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, θέλοντας προφανώς να ψαρέψει ψήφους σε θολά νερά».

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ακόμη το κύμα ακρίβειας, και υπογράμμισε: «Ενώ μειώνεται ο πληθωρισμός, αυξάνονται ο τιμές στα τρόφιμα και αυτό το βιώνει κάθε ελληνικό νοικοκυριό και αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς προτείνουμε μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Και, βέβαια, μια δίκαιη, λυτρωτική λύση για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια».

Για το διακύβευμα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, για να έχουμε πραγματικά μια απόφαση αλλαγής, μια νέα σελίδα δικαιοσύνης και προοπτικής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «debate προγραμματικών θέσεων και όχι debate τοξικής σύγκρουσης».

«Θα είμαστε εκεί με τον προγραμματικό μας λόγο, τις αξίες μας, τις θέσεις μας, για να δεσμευτούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πού πρέπει να πάει η Ελλάδα και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια να φτιάχνουν τοξικά δίπολα, που δεν υπηρετούν τη χώρα και τον λαό, παρά μόνο διχάζουν και δημιουργούν νέα προβλήματα. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, για να στείλουμε μήνυμα νίκης στις ερχόμενες εθνικές εκλογές», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr