Κοινοποιήθηκε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων η μήνυση για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κοινοποιήθηκε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων η μήνυση για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη. «Το μεσημέρι οι δικηγόροι του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Καλαντζόπουλος και Μανώλης Βελεγράκης, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενεχείρισαν τη μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων», αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ανδρουλάκης στα Χανιά: Ζήτημα δημοκρατίας η παρακολούθηση του τηλεφώνου μου

Την θέση του ότι το ζήτημα παρακολούθησης του τηλεφώνου του, δεν είναι προσωπικό, αλλά αφορά στην εύρυθμη λειτουργία και διαφάνεια της δημοκρατίας, επανέλαβε από τα Χανιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Στην πρώτη ανοιχτή πολιτική του ομιλία στην Κρήτη, μετά την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος , υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν αυτό που βρέθηκε στο κινητό του είχε βρεθεί στο κινητό του Μητσοτάκη, όταν ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας ή αν είχε βρεθεί σήμερα στο κινητό του Τσίπρα με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Στην ομιλία του ο κ Ανδρουλάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγώνες των κρητικών και της Κρήτης, συνδυάζοντας τους και με τους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr