Ο συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε ότι ποτέ, δεν είχε ασκήσει βία στην Καρολάιν και πως όταν έβγαινε «εκτός εαυτού» ξεσπούσε κάποιες φορές μόνο σε αντικείμενα.

Τμήμα της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – δράστη της γυναικοκτονίας, που συγκλόνισε στα Γλυκά Νερά– ήρθε στη δημοσιότητα εξοργίζοντας. 

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, θέλοντας να εμφανίσει την εικόνα ενός «προβληματικού» γάμου αλλά και μίας «προβληματικής» γυναίκας, ισχυρίστηκε πως η Καρολάιν έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με το απόσπασμα ο γυναικοκτόνος περιγράφει στην απολογία του:

«Το χρονικό διάστημα μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς.

Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της, στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε όνομα αργότερα.

Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου και η οποία είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή.

Επίσης, η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης.

Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφευγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Μπελάδες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή – Ο έλεγχος που τον «έκαψε»
Αυτό που προκαλεί πραγματική οργή, ωστόσο, είναι πως ο συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε πως δεν είχε ασκήσει ποτέ βία στην Καρολάιν, αλλά αντίθετα όταν έβγαινε «εκτός εαυτού» ξεσπούσε μόνο κάποιες φορές σε αντικείμενα.

Κατηγόρησε, μάλιστα, τη νεαρή γυναίκα πως εκείνη ήταν που ασκούσε βία εις βάρος του.

Δείτε το σχετικό video:

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr