Άγρια κόντρα ξέσπασε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό «αέρα» του Kontra Chanel ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Άγρια κόντρα ξέσπασε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό «αέρα» του Kontra Chanel ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε πάνελ με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στις επισυνδέσεις και την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς.

Οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθετε τα επιχειρήματά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του είπε ότι το ζήτημα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, και πως έχουν βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

«Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση», είπε ο κ. Κουμουτσάκος και ζήτησε από τον κ.Τζανακόπουλο να σταματήσει τους τραμπουκισμούς. «Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, αποκαλώντας τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η επόμενη απάντηση, συμπληρώνοντας «είστε δεκανέας τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας». «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;», είπε ο κ. Κουμουτσάκος στον κ. Τζανακόπουλο.

«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις», απάντησε σε έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητά να ανακαλέσει και ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Πηγή: pagenews.gr