Ο άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε με όχημα που οδηγούσε από γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα στο Λιμάνι Ξηροποτάμου.

Τραγωδία στο Άγιο Όρος το πρωί του Σαββάτου, καθώς Ένας Ρουμάνος προσκυνητής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε από γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα.

Ο άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε στη θάλασσα, αφού έπεσε με το όχημα από γκρεμό ενώ κινούταν στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δάφνης-Καρυών. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε δάπεδο του Λιμανιού Ξηροποτάμου και όντας ο ίδιος μέσα στο όχημα κατέληξε στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday, ο άτυχος Ρουμάνος κινούνταν στον Επαρχιακό δρόμο Δάφνης-Καρυών και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε με το αυτοκίνητό του από γκρεμό 25 μέτρων. Στη συνέχεια, προσέκρουσε στο δάπεδο του Λιμανιού Ξηροποτάμου με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να σκοτωθεί.

Η πυροσβεστική έσπευσε με τέσσερις άνδρες και ένα όχημα στο σημείο για να απεγκλωβίσει τον άνδρα όμως ήταν αργά και αυτός είχε χάσει ήδη τη ζωή του..Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγίου Όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr