Ο Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διερωτήθηκε με αφορμή τα πιθανά σενάρια στις ερχόμενες εκλογές για το εάν υπάρχει ακόμη Έλληνας πολίτης που να θεωρεί αξιόπιστο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη
Τσίπρα

Ζήτημα πολιτικής αξιοπιστίας του κ. Αλέξη Τσίπρα έθεσε ευθέως ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για θέματα γενικής πολιτικής, καθώς και για ζητήματα της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας με αφορμή κυρίως την περίοδο της Σαρακοστής.

Ο Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διερωτήθηκε με αφορμή τα πιθανά σενάρια στις ερχόμενες εκλογές για το εάν υπάρχει ακόμη Έλληνας πολίτης που να θεωρεί αξιόπιστο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη
Τσίπρα και μίλησε συγκεκριμένα για τα τρέχοντα ζητήματα που συνθέτουν την οικονομική καθημερινότητα των πολιτών.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το Σαρακοστιανό τραπέζι. Αναφορικά με τις τιμές των σαρακοστιανών προϊόντων, ενόψει του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας, ανέφερε πως είναι χαμηλότερες συγκριτικά με πέρυσι. Σε κάποια προϊόντα οι τιμές είναι οι ίδιες, σε κάποια άλλα είναι και φθηνότερες. Σχετικά με την λαγάνα, η τιμή θα κυμαίνεται από 2,8 έως 3,3 ευρώ.

Συμπλήρωσε σε πως είναι λογικό να έχει υπάρξει μια ήπια αύξηση λόγω της ανόδου της τιμής των σιτηρών. «Να τηλεφωνήσει όποιος πολίτης πληρώσει περισσότερο από 3,3 ευρώ για την λαγάνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός. Αναφορικά με το Market Pass, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι αντιστοιχεί σε 50 ευρώ. Υποβλήθηκαν 2 εκατομμύρια αιτήσεις για την απόκτησή του.

Σε σχέση με το Καλάθι της Νοικοκυράς, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι έχει αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές. Ως προς την αισχροκέρδεια, ο Υπουργός και βουλευτής βόρειου τομέα Αθήνας υπενθύμισε πως αυτή δεν είναι πραγματικά υπαρκτή στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα, κινούμαστε σταθερά κάτω από τον γενικό πληθωρισμό στην Ευρώπη και στον πληθωρισμό τροφίμων. Ζήτημα αισχροκέρδειας δεν υπάρχει».

Σε σχέση με την πρόσφατη δικαστική καταδίκη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παπά, ο Υπουργός ξεκαθάρισε πως είναι και δικαστικά ένας επίορκος υπουργός, πώς έχει καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος, με ψήφους 13 – 0.  «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει πως ο Νίκος Παπάς «έστησε» τον λογαριασμό για τις τηλεοπτικές άδειες υπέρ ενός επιχειρηματία, υπέρ του κ. Καλογρίτσα».

Τέλος, ως προς τις εκλογές, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα σεβαστεί πλήρως την πολιτική ετυμηγορία του ελληνικού λαού για αυτοδυναμία ή κυβέρνηση συνεργασίας και διερωτήθηκε εύλογα και ρητορικά: «Ο κ. Τσίπρας είναι πολιτικά αξιόπιστος στις εκλογές που έρχονται; Υπάρχει ακόμη Έλληνας που να πιστεύει τον κ.
Τσίπρα;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr