Ως προς την επίμαχη ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν σαφής μιλώντας για «ναζιστικής εμπνεύσεως ανάρτηση. Μόνο οι ναζί στοχοποιούσαν και έβαζαν μπροστά τα πρόσωπα των στοχοποιημένων ατόμων».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κληθείς να τοποθετηθεί στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον κ. Παύλο Πολάκη, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το ζήτημα Πολάκη είναι ευρύτερο, δεν περιορίζεται στην πιθανή διαγραφή του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράψει τον κ. Πολάκη, αυτό σημαίνει ότι θα έχει λύσει οριστικά τους λογαριασμούς του με την τοξικότητα;», διερωτήθηκε ρητορικά ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε: «Φυσικά  και όχι».

Ως προς την επίμαχη ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν σαφής μιλώντας για «ναζιστικής εμπνεύσεως ανάρτηση. Μόνο οι ναζί στοχοποιούσαν και έβαζαν μπροστά τα πρόσωπα των στοχοποιημένων ατόμων».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξέφρασε την εύλογη απορία του πώς ο κ. Κατρούγκαλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία ηθική απαξίωση στην ανάρτηση. «Δεν είδε ο κ. Κατρούγκαλος την δημόσια παρότρυνση “Καθαρίστε τους”; Ξεχνάει ο κ. Κατρούγκαλος τα δεινά που έχει υποστεί ο τόπος μας από τις ποικιλόμορφες τρομοκρατικές οργανώσεις:»

Στο σημείο αυτό, ο κ. Ζαχαριάδης, προσκεκλημένος της εκπομπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπαινίχθηκε σύνδεση του κ.   Άδωνι Γεωργιάδη με τον ναζιστικό χώρο. Ο Υπουργός ήταν άμεσος και σαφής: «Ήμουν πάντα δημοκράτης. Δεν είχα ποτέ καμιά σχέση με ναζιστικές, φασιστικές και χουντικές ιδέες. Αυτά  όλα είναι συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που λέτε είναι βαθιά προσβλητικό, κύριε Ζαχαριάδη!».

Στη συνέχεια, ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης προκάλεσε σύγχυση με πατριωτικά βίντεο Βορειοηπειρωτών που περιέχουν άσματα για την Βόρειο Ήπειρο. «Όλα αυτά περί ναζισμού, κομμένα!», του ξέκοψε ο  κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τέλος, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε, αναφερόμενος στην πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παπά, ότι «ο κ. Παπάς είναι ένοχος, με ομόφωνη δικαστική απόφαση, για παράβαση καθήκοντος και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει στα ψηφοδέλτιά του έναν ένοχο. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του κ. Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr