Συνέντευξη σε προσωπικό τόνο παραχώρησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στην δημοσιογράφο κ. Ελεονώρα Μελέτη και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Συνέντευξη σε προσωπικό τόνο παραχώρησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στην δημοσιογράφο κ. Ελεονώρα Μελέτη και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την αρμονική σχέση ζωής που διατηρεί με την κυρία Ευγενία Μανωλίδου. Μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα Αρχαιά Ελληνικά και την Ιστορία, και συνεργάζονται άριστα στην «Ελληνική Αγωγή», εκπαιδευτήριο Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης, Γλώσσας και Ιστορίας.

Εν συνεχεία, ο Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε και απάντησε για την παρουσία του στο Μνημόσυνο του τέως Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνου. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε τη σχέση φιλίας που τον συνδέει με τον Πρίγκηπα Παύλο και με τον Πρίγκηπα Νικόλαο. «Δεν είναι πολιτικό ζήτημα», αποσαφήνισε ο Υπουργός.

Αποδέχθηκε ότι είναι ευρηματικός στη χρήση του λόγου και συμπλήρωσε ότι οι σπουδές του και η εργασία του στον χώρο του βιβλίου συμβάλλουν σε αυτό το φυσιογνωμικό του γνώρισμα. «Ευτυχώς, διατηρώ καλή σχέση με τη γλώσσα και τη χειρίζομαι εύκολα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής βορείου τομέα Αθήνας  διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον αθλητισμό  και προτιμά το τέννις και το τρέξιμο. Παροτρύνει, δε, και άλλους πολιτικούς να ακολουθήσουν τον αθλητικό τρόπο ζωής που ακολουθεί ο ίδιος και  ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Στον σύγχρονο κόσμο οι άνθρωποι αθλούνται και αυτό είναι καλό και θετικό πρότυπο. Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε θετικά πρότυπα», συμπλήρωσε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός διευκρίνισε, τέλος, ότι, όπως ορθά παρατήρησε η κ. Ελεονώρα Μελέτη, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αναγράφεται και το Σπυρίδων ως όνομα, γιατί είναι βαπτισμένος «Σπυρίδων Άδωνις»!

Πηγή: pagenews.gr