Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας και τον βουλευτή προερχόμενο από το κόμμα των “Σπαρτιατών”.

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος προέρχεται από τους «Σπαρτιάτες».

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Φλώρος διέκοψε τη συνεδρίαση  στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή, όπου συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο, υποστηρίζοντας ότι οι φορείς που κλήθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για το νομοσχέδιο εκπροσωπούν επιχειρήσεις και όχι εργαζόμενους.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την οργή του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε στον κ. Φλώρο ότι «δεν συνομιλεί με μη εκλεγμένους τραμπούκους».

Πιο αναλυτικά, ο διάλογος έχει ως εξής.

Κ. Φλώρος: Τόση ώρα ακούμε για τις επιχειρήσεις και για εργαζόμενους τίποτα. Η ζωή των επιχειρήσεων είναι οι εργαζόμενοι.

Β. Οικονόμου (πρόεδρος επιτροπής): Ακούστε τώρα. Μόνο εσείς κυκλοφορείτε έξω; Δεν θέλουμε ερμηνευτή του κόσμου. Η επιτροπή δεν είναι για σόου.

Α. Γεωργιάδης: Για να είμαστε συνεννοημένοι. Είμαι εκλεγμένος βουλευτής και ορκισμένος υπουργός. Δεν είμαστε το ίδιο, εδώ είστε προσκεκλημένος και οφείλετε να μιλάτε με σεβασμό στο κοινοβούλιο. Δεν είστε μέλος του κοινοβουλίου, είστε προσκεκλημένος μας. Αν δεν μιλήσετε με σεβασμό δεν θα σας ακούσω και δεν είμαι υποχρεωμένος να σας ακούσω! Τραμπούκους δεν ακούω, το καταλάβατε; Θα μαζέψεις τα λόγια σου για να γίνει συνεδρίαση. Να πας να εκλεγείς και να ζητήσεις το λόγο, όχι ύφος και φροντιστήριο εδώ.

Κ. Φλώρος: Δεν κατάλαβα; Δεν είμαστε το ίδιο; Τι είσαι εσύ κ. Γεωργιάδη παραπάνω από μένα; Μη μου φωνάζεις εμένα. Εκεί που σε παίρνει, όχι σε εμένα. Μια χαρά το ίδιο είμαστε, βουλευτής είμαι και εγώ, βουλευτής και εσύ, δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μένα. Ναι, βουλευτής είμαι! Σεβασμός να υπάρχει απέναντί μας. Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι σε κάποιο κόμμα, επειδή ρωτάτε…

Α. Γεωργιάδης: Ααα, από τους Σπαρτιάτες είσαι;

Φλώρος: Ανεξάρτητος είμαι, δεν είμαι στους Σπαρτιάτες.

Γεωργιάδης: Παρανόμως είστε εδώ. Κοροϊδέψατε την ελληνική δικαιοσύνη για να κατεβείτε στη Βουλή. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.

Φλώρος: Παρανόμως; Παρανόμως είσαι εσύ εδώ. Είμαι ανεξάρτητος και αυτό είναι που σε ενοχλεί. Το ‘παρανόμως’ να το πείτε αλλού! Φέρνετε μια ακραία καπιταλιστική σκλαβιά στον λαό για να γεμίζουν οι δικές σας τσέπες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr