Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Δημήτρης Μάντζος διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ανατιμήσεις και η οικονομία, ενώ 8 πολίτες έκαναν τις παρεμβάσεις τους δίνοντας το στίγμα της καθημερινότητας και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν.

Η ένταση ανέβηκε σε αρκετά σημεία της εκπομπής με αποκορύφωμα την αναφορά στα μνημόνια όπου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε κόντρα on air με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ραγκούσης αναφερόμενος στην περίοδο των μνημονίων, είπε: «Στην περίοδο των μνημονίων η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα πάλεψε να βγάλει τη χώρα από αυτά που την έμπλεξε η χρεοκοπία του 2009, που έφερε στη χώρα μας η Νέα Δημοκρατία. Άρα, μιλάμε για την περίοδο εκείνη που υποχρεωτικά έπρεπε να εφαρμοστούν κάποιες πολιτικές», είπε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνη την στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε τον λόγο και είπε πως «η χρεοκοπία δεν ήρθε το 2009, αλλά το 2010, όπου υπουργός ήταν ο κ. Ραγκούσης. Το μνημόνιο το πρώτο και το Καστελλόριζο έγινε τον Μάιο του ’10. Υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για να ξέρουμε και τι λέμε», απάντησε ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο κ. Ραγκούσης απάντησε κι εκείνος με τη σειρά του: «Η χώρα χρεοκόπησε το 2009, γιατί τότε εκτροχιάστηκε με μόνο πρωτογενές έλλειμμα 24 δισ..».

Πολίτες και δημοσιογράφοι έθεσαν ερωτήματα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, και στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Δημήτρη Μάντζο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, οι ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά, οι τιμές «φωτιά» στα καύσιμα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr