Άδωνις Γεωργιάδης: Νέα μέτρα αναμένονται να ληφθούν για τη στήριξη των καταστημάτων της εστίασης σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Νέα μέτρα αναμένονται να ληφθούν για τη στήριξη των καταστημάτων της εστίασης σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο αρμόδιος υπουργός μιλώντας στο ΣΚΑΙ σημείωσε μεταξύ άλλων πως όταν έχουμε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα θα δούμε πώς θα στηριχτεί ο κλάδος, ο οποίος σύμφωνα με τον υπουργό δούλεψε πολύ καλά μέχρι τώρα.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί έχουν πλήξει ορισμένους κλάδους

«Είναι προφανές ότι τα μέτρα τα οποία έχει πάρει η Κυβέρνηση, έχουν πλήξει ορισμένους κλάδους. Οι πρώτοι που έχουν πληγεί, δεν είναι η εστίαση αλλά τα νυχτερινά κέντρα. Αυτοί έχουν πραγματικά πάθει τεράστια ζημία. Η εστίαση έχει πάθει εν μέρει ζημία. Διότι δεν χάνει το ρεβεγιόν, χάνει μόνο τη μουσική. Άρα, θα έχει κάποιες ακυρώσεις και από τα μέτρα κα από τους νοσήσαντες, γιατί η πανδημία επελαύνει και πάρα πολύς κόσμος νοσεί γύρω μας και μπαίνει σε καραντίνα, οπότε και αυτό θα επηρεάσει το σύνολο του εμπορίου και της εστίασης» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σταϊκούρας: Διαχείριση της πανδημίας χωρίς οικονομικό εκτροχιασμό

Στην κατάσταση που επικρατεί και την ανάγκη άμεσης αντίδρασης της πολιτείας σε περίπτωση νέων περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Αναφορικά με νέα μέτρα στήριξης των κλάδων που ενδεχομένως θα έχουν περιορισμούς θα απαιτηθεί χρόνος σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών για να γίνει αντιληπτή η μορφή που θα έχει το νέο κύμα της υγειονομικής κρίσης.

Στην κατάσταση που επικρατεί και την ανάγκη άμεσης αντίδρασης της πολιτείας σε περίπτωση νέων περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Αναφορικά με νέα μέτρα στήριξης των κλάδων που ενδεχομένως θα έχουν περιορισμούς θα απαιτηθεί χρόνος σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών για να γίνει αντιληπτή η μορφή που θα έχει το νέο κύμα της υγειονομικής κρίσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: pagenews.gr