Με αρνητική βαθμολόγηση θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις στα ερωτήματα multiple choice που αφορούν την ΑΑΔΕ

Με αρνητική βαθμολόγηση θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις στα ερωτήματα multiple choice που αφορούν την ΑΑΔΕ (1Γ/2022). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υποψήφιοι δεν πρέπει να παίζουν… “Λόττο” με την πιθανότητα της σωστής απάντησης. Γιατί στην περίπτωση μίας λάθους απάντησης, θα αφαιρείται ποσοστό του βαθμού (0,25) που αντιστοιχεί σε αυτή την ερώτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στα εξεταστικά κέντρα που έχει ανακοινώσει η Ανεξάρτητη Αρχή. Το ΑΣΕΠ εξέδωσε επίσημες οδηγίες για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιά, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Έτσι σήμερα, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοίνωσε ότι  ο γραπτός διαγωνισμός για την πλήρωση συνολικά 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Πειραιά, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων

ΑΑΔΕ

Πώς θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Πηγή: pagenews.gr