Με θρομβοπενία νοσηλεύεται ένας 36χρονος άνδρας από την Κεφαλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο νεαρός άνδρας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Όπως είπε 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε μουδιάσματα στα άκρα. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Ελλάδα κορωνοϊός

Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία.

Ο ίδιος είπε για τα συμπτώματα που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του: Είχα μούδιασμα στα χέρια, από τον αγκώνα και μετά και παρουσίασα κάποιες μελανιές στο δεξί μου χέρι. Ξεκίνησε από τα πόδια, στα χέρια, στο στέρνο και κάτω από τη γλώσσα κάτι σημαδάκια κόκκινα. Εξωτερική αιμορραγία βασικά, έτσι μου είπανε. Τα αιμοπετάλια μου ήταν στον πάτο, δεν είχα αιμοπετάλια, δεν είχα τίποτα. Από σήμερα είμαι καλύτερα.

Πάντως παρά την περιπέτεια της υγείας του ο 36χρονος ανέφερε ότι δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο.

Οι γιατροί ερευνούν αν αυτή η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ ο πατέρας του 36χρονου άνδρα τόνισε πως ο γιος του δεν είχε ιστορικό με αλλεργίες και φάρμακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: pagenews.gr